Hiddink: Zor bir gruptayız!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ve sorumlu yardımcı Oğuz Çetin, Futbol Aktuel Özel programına telefon ile katıldı.ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜK Brezilya'nın ev sahipliği yapacağı 2014 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'nin Hollanda, Romanya, Mac

Hiddink: Zor bir gruptayız!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ve sorumlu yardımcı Oğuz Çetin, Futbol Aktuel Özel programına telefon ile katıldı.

ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜK
Brezilya'nın ev sahipliği yapacağı 2014 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'nin Hollanda, Romanya, Macaristan, Estonya ve Andorra ile birlikte yer aldığı D Grubu'nu değerlendiren Hiddink ve Çetin, zorlu bir gruba düştüğümüzü söyledi.

Hiddink, "İlginç bir grup olduğunu düşünüyorum. Çünkü Hollanda ile aynı gruba düştük. Hollanda benim ülkem biliyorsunuz. Gerçekten çok güçlü bir ülke. Romanya da son yıllarda, özellikle de genç oyuncularıyla yükselişte olan bir ülke. Bu yüzden tabii ki kolay bir grup olmayacak. Zor bir grupta yer alıyoruz Daha kolay gruplar da vardı. O gruplardan birinde olsak daha iyi olurdu, ancak tabii ki oynamaya devam etmeliyiz ve elimizden gelen her şeyi yapmalıyız" dedi.

Hollanda'nın genç bir takım olduğuna dikkat çeken Hiddink, "Son dünya kupasında finale yükselen bir takım Hollanda. Daha da önemlisi, genç bir takıma sahipler. Deneyimli ve aynı zamanda genç oyuncuları var. Son derece uzun zamandır birbirleriyle oynamaya alışmış oyunculara sahipler. Özellikle de kendi sahasında son derece etkili bir takım. Biz elimizden gelen her şeyi yapmalıyız ve kendimize de güveniyoruz. Karşılaşmaların başlayacağı tarihe kadar oyunumuzu geliştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Zorlu bir gruba düştüklerinin altını çizen Oğuz Çetin, "Grubumuzdaki Hollanda'nın dünya futbolundaki yeri belli. Bunun dışında Macaristan ve Romanya iyi futbol oynayan ülkeler. Özellikle 4. torbadan Romanya güçlü bir rakip. Ama fark etmiyor. Sonuç itibariyle bütün gruplarda bu zorluklar var. Dilerim ki eleme maçlarında çok başarılı olabiliriz. Ama kısaca söylememiz gerekirse zorlu bir gruptayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor