Hiddink yine kafa karıştırıyor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, son günlerde hakkında yazıp çizilenlere son noktayı koydu.Hollanda gazetelerinden De Telegraaf'ta kaleme aldığı köşe yazısında, "Son günlerde hakkımda çok şeyler yazıp çizildi. Ben bunların hiçbirine ce

Hiddink yine kafa karıştırıyor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, son günlerde hakkında yazıp çizilenlere son noktayı koydu.

Hollanda gazetelerinden De Telegraaf'ta kaleme aldığı köşe yazısında, "Son günlerde hakkımda çok şeyler yazıp çizildi. Ben bunların hiçbirine cevap vermek istemiyorum. Yalnızca şunu söylemek istiyorum. Haftalardır hiçbir kulüple herhangi bir görüşmem olmadı" diyerek İngiliz ekibi Chelsea'ye gideceği iddialarına şimdilik son noktayı koydu.

BELÇİKA'DAN UCUZ KURTULDUK

"Doğruyu söylemek lazım, Brüksel'den iyi kurtulduk" diyerek yazısında Belçika- Türkiye karşılaşmasına da değinen tecrübeli teknik adam, "Belçika ile oynadığımız karşılaşmada aldığımız 1-1'lik sonuç, 2012 Avrupa Şampiyonasına katılmak için ipleri bizim elimize verdi. Artık bundan sonra her şey bize bağlı. Aldığımız bu sonuç bizi büyük ölçüde rahatlattı. Doğruya doğru. Brüksel'den çok ucuz kurtulduk" diyerek rakibin kaçırdığı penaltının kendileri için büyük bir şans olduğu yorumunu yaptı.

TÜRKİYE İKİNCİ OLUR

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde son dört karşılaşma kaldığına da değinen Hollandalı teknik adam, "Artık son dört maçımız var. Kazakistan, Almanya ve Azerbaycan'la evde oynayacağız. Bir tek Avusturya ile deplasmana çıkıyoruz. Grup ikinciliği için tek rakibimiz Belçika olarak görünüyor. Onlar çok iyi bir takım kurmuş. Ama onlara yenilmememiz grup ikinciliği için bizi daha şanslı bir duruma getirdi. Kalan maçlarda biz de bunu göstermeliyiz" diyerek herhangi bir şansızlık olmazsa Türkiye'nin gruptan çıkacağını yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor