Hiddink hafta sonu gidiyor mu?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in dün aday olmayacağını resmen açıklamasının ardından Milli Takımlar Teknik Direktörü Guus Hiddink de Chelsea'nin yolunu tuttuğu yönündeki iddialar daha da artıyor.İngiliz ekibinin Genel Menajeri Ron Gour

Hiddink hafta sonu gidiyor mu?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in dün aday olmayacağını resmen açıklamasının ardından Milli Takımlar Teknik Direktörü Guus Hiddink de Chelsea'nin yolunu tuttuğu yönündeki iddialar daha da artıyor.

İngiliz ekibinin Genel Menajeri Ron Gourlay dün, "Yeni teknik direktörümüzü hafta sonuna kadar açıklayacağız. İsmi henüz söyleyemem ama büyük ölçüde anlaştık" derken, gazeteler ağız birliğiyle bu ismin Guus Hiddink olacağını açıkladı.

Yardımcısı da dönüyor

İngiliz basını, 64 yaşındaki teknik adamın Chelsea'nin patronu Roman Abramovich'ten selefi Carlo Ancelotti ile ters düşen yardımcı antrenör Ray Wilkins'in yeniden takıma dönmesini istediğini belirtti. Gazeteler, Chelsea'nin Rus sahibi Abramovich'in Hollandalı teknik direktör için Türkiye Futbol Federasyonu'nun isteyeceği tazminatı ödeyeceğini ayrıca kendisine de 170 milyon Euro transfer bütçesi ayıracağını duyurdu.

Drogba'yı gönderiyor

Chelsea'nin başına geçecek Guus Hiddink'in yeni kulübündeki ilk icraatı Didier Drogba'yı göndermek olacak. Hollandalı teknik adamın listesinde ilk sıraya koyduğu Tottenham'lı Luka Modriç'in transferinde Drogba'yı takasta kullanacağı bildirildi. Tottenham Teknik Direktörü Harry Redknapp daha önce 33 yaşındaki Fildişi Sahilli golcüyü istediğini söylemişti.

Rüya Futbol Sahası'nı açtı

İngiliz basınının bu hafta sonu Chelsea'ye imza atacağını iddia ettiği Guus Hiddink dün Güney Kore'de bir sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı. Hiddink daha önce çalıştırdığı ve 2002 Dünya Kupası'nda 4.cü yaptığı Güney Kore'de görme engelliler için bir futbol sahası açılışına katıldı. Hollandalı teknik adam Ulsan kentindeki "Hiddink Rüya Futbol Sahası"nda görme engellilerle maç yaptı. Karşılaşmada hakemden temsili olarak kırmızı kart gören Hiddink'e sahadan çıkarken bir küçük görme engelli eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor