Hidayet Türk Basınına Küstü

35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılan (A) Milli Takım ile ilgili Türk basınında çıkan haberler kafilede huzursuzluk yaratırken, Hidayet Türkoğlu, Türk gazetecilere küstü.Türk basınında yer alan ve basketbolcuların disiplin dışı hareketlerde bulunduğ

Hidayet Türk Basınına Küstü

35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılan (A) Milli Takım ile ilgili Türk basınında çıkan haberler kafilede huzursuzluk yaratırken, Hidayet Türkoğlu, Türk gazetecilere küstü.

Türk basınında yer alan ve basketbolcuların disiplin dışı hareketlerde bulunduğu iddia eden haberlerden sonra (A) Milli Basketbol Takımı Genel Menajeri Harun Erdenay yazılı bir açıklama yaparak, tüm iddiaları yalanlamasına rağmen oyuncuların bu haberlerden etkilendiği görüldü.


İddialarda en sert eleştiriyi alan Hidayet Türkoğlu, bugün Türk gazetecilerle konuşmayıp, yüzünü başka yöne çevirerek, küs olduğunu gösterdi. Takım içinde birçok oyuncunun da haberler nedeniyle morallerinin bozuk olduğu dikkati çekti.

Bu arada, takım kaptanı İbrahim Kutluay,yaptığı açıklamada, "Çıkan haberler bizi etkilemez. Biz, oyunumuza bakarız. Geçmişte yaşadığımız, aramızdaki polemiklerin yeniden çıkacağını zannedenler var. İddialar bizim kendimize olan güvenimizi, inancımızı ve birliğimizi bozamaz. Geçmişteki problemlerin tekrarlanacağını sananlar hata ediyorlar" diye konuştu.

Çok iyi geçen hazırlık döneminden itibaren takım içinde hiçbir arkadaşının düzene aykırı bir davranışta bulunmadığını da söyleyen İbrahim, gruptan çeyrek finale kalabilmek için 3 maçtan ikisini, hatta üçünü de kazanmak gerektiğini belirterek, "Biz turu geçebilecek güçte olduğumuza inanıyoruz. Bunu da sahada göstereceğiz" dedi.

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel de iddiaların tamamen asılsız olduğunu, bunun şu anda milli takımı ve Türk basketbolunu yıpratmak için çıkarıldığını savundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor