Hiç beklemediğimiz yenilgi aldık

Hacısalihoğlu, konuşma yasağı ile ilgili olarak ise yönetim kurulunun bir kararı olduğunu açıkladı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Denizlispor karşısında aldıkları mağlubiyetin futbolun içinde yaşanan hadiseler olduğunu belirterek, "Rakibimiz karşısınd

Hiç beklemediğimiz yenilgi aldık

Hacısalihoğlu, konuşma yasağı ile ilgili olarak ise yönetim kurulunun bir kararı olduğunu açıkladı.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Denizlispor karşısında aldıkları mağlubiyetin futbolun içinde yaşanan hadiseler olduğunu belirterek, "Rakibimiz karşısında istediğimiz oyunu sergileyemedik ve kötü bir mağlubiyet aldık. Yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların ve taraftarların beklemediği bir yenilgi oldu. Futbolun içinde olan hadiseler bunlar. Yaşanabiliyor" dedi.

Şanssızlık ve beceriksizliğin bir araya geldiğini ve mağlubiyette rol oynadığını belirten Hacısalihoğlu, futbolculara verilen konuşma yasağının yönetim kurulununun bir kararı olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler