HES ihalesi 25 Kasım'da

Trabzon'da yer alan belediyelerle sivil toplum örgütlerinin de büyük destek verdiği projenin ihalesinin Trabzonspor'da kalmasının son derece önemli bir gelir kaynağı oluşturacağına işaret eden Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu doğrultuda ç

HES ihalesi 25 Kasım'da
Trabzon'da yer alan belediyelerle sivil toplum örgütlerinin de büyük destek verdiği projenin ihalesinin Trabzonspor'da kalmasının son derece önemli bir gelir kaynağı oluşturacağına işaret eden Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu doğrultuda çalışmaların temasların sürdüğünü vurguladı.

Trabzon'un Trabzonspor ve Uzungöl gibi iki önemli markasını biraya getirecek olan ve Trabzonspor Kulübü adına geleceğe yönelik önemli bir adım sayılacak söz konusu projeye destek veren tüm kesimlere teşekkür eden Hacısalihoğlu, “Geleceğimiz adına hayati önem taşıdığına inandığımız projenin gerçekleştirilmesi adına kararlılığımız bütün yoğunluğuyla devam etmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor