Herşey güzel de bunlar olmadı!!

Trabzon'da düzenlenen Eurochallange Final Four 2015 karşılaşmaları nefes kesiyor.Organizasyonda Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı'nın yapacağı müsabaka öncesi tribünlere ücretsiz dağıtılan formalar ise tepkilere neden oldu. Formalarda sadece sadec

Herşey güzel de bunlar olmadı!!

Trabzon'da düzenlenen Eurochallange Final Four 2015 karşılaşmaları nefes kesiyor.

Organizasyonda Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı'nın yapacağı müsabaka öncesi tribünlere ücretsiz dağıtılan formalar ise tepkilere neden oldu. Formalarda sadece sadece Trabzonspor armasının yer alması önünde ve arkasında  Trabzonspor yazmaması buna rağmen sponsorun isminin yer alması büyük bir hayal olarak kabul edildi.

Ayrıca Hayri Gür Spor Salonu'nda konser veren ünlü sanatçı Yusuf Güney ses donanımında büyük sorun yaşadı. Çünkü salonun o kadar kötü ses sistemi vardı ki sanatçı canlı performans bile yapamadı ve ses devamlı yankı yaptı. Bu da konseri yarıda kesmesine sebep oldu.

11158120_949163398511474_1423869144_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler