'Herkes şerefiyle oynayacak'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ligin bitimine 2 hafta kala herkesin onuruyla ve şerefiyle mücadele edip Fenerbahçe'nin kalan iki haftada puan kaybedeceğine inandıklarını söyledi. Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda Bucaspor ile karşıl

'Herkes şerefiyle oynayacak'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ligin bitimine 2 hafta kala herkesin onuruyla ve şerefiyle mücadele edip Fenerbahçe'nin kalan iki haftada puan kaybedeceğine inandıklarını söyledi.

 

Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda Bucaspor ile karşılaşan Trabzonspor rakibi karşısında beklenenin aksine vasat bir futbol ortaya koydu. Müsabakada 1-0 öne geçmesine karşın ev sahibi takımın son dakika attığı gole engel olamayan Bordo-mavililer, santra yapılmasının hemen ardından galibiyet golünü buldu. Bucaspor karşısında ecel terleri döken Karadeniz ekibi, şampiyonluk şansını sürdürürken yönetim ise oynanan futboldan memnun kalmadı.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ilk yarıda çok pozisyon kaçırdıklarını belirterek, "Maçın ilk yarısında çok pozisyon kaçırdık. Oyuncularımız fırsatları iyi değerlendiremedi. Rakip karşısında iyi oynamamamıza rağmen kazandığımız için mutluyuz. Şampiyonluk yolundaki rakibimiz Fenerbahçe de kazandı. Karabükspor -Fenerbahçe maçını izlemedim ama arkadaşlarımızdan öğrendiğimiz göre Karabükspor aslanlar gibi mücadele etmesine rağmen kazanamadı. Kendilerini kutluyorum. Emenike'nin oynamaması daha hayırlı olmuş diye düşünüyorum. Ama bu bizim meselemiz değil. Karabükspor teknik heyetinin bir sorunu bir şey diyemeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım ile ilgili bir şey söylemek istemediğini belirten Şakar, "Ligi bu hakemlerimizle bitireceğiz. Bütün hakemlerimize başarılar diliyorum. Hakemleri biz hiç bir zaman baskı altına almadık. Herkes kimin hakemlere baskı yaptığını iyi biliyor. Bu konuda biz hiç bir zaman başlatan olmadık" dedi.

 

"Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğine inanıyorum" diyen Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Fenerbahçe'nin Ankaragücü ve Sivasspor maçları var. Herkes onuru ile şerefi ile mücadele edip bu iki takımın Fenerbahçe karşısında puan kazanacağına inanıyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor