HERKES için FUTBOL

HERKESiçinFUTBOL projesi çerçevesinde geçen yıl kapılarını minik sporculara açan Beylerbeyi HİF Merkezi'nde eğitimler, Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 - 12.00 saatleri arasında ücretsiz olarak antrenörler eşliğinde verilecek. Eğitimlere 1995 - 2002 doğum

HERKES için FUTBOL

HERKESiçinFUTBOL projesi çerçevesinde geçen yıl kapılarını minik sporculara açan Beylerbeyi HİF Merkezi'nde eğitimler, Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 - 12.00 saatleri arasında ücretsiz olarak antrenörler eşliğinde verilecek.

Eğitimlere 1995 - 2002 doğumlu kız ve erkek çocuklar katılacak. HİF Merkezinde futbolun yanı sıra çocuklara çevre bilinci, beslenme, ilk yardım, fair-play eğitimi verilecek ve takım ruhu bilinci aşılanacak.


Eğitime katılmak isteyenlerin kayıt için; sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet vesikalık resim getirmeleri gerekiyor. Merkeze kayıt olan çocukların spor ayakkabıları hariç tüm malzemeleri ücretsiz olarak karşılanacak. Ayrıca eğitim dönemi sonunda katılımcı çocuklara birer sertifika verilecek.


UEFA'nın "Herkese, her yerde futbol" sloganı ile desteklediği ve üye ülke federasyonlarına önerdiği, HERKESiçinFUTBOL (Grassroots) projesi Ülker'in sponsorluğunda TFF Futbol Geliştirme Merkezi tarafından yürütülüyor. Proje kapsamında hayata geçirilen, HERKESiçinFUTBOL merkezlerinde 6 - 12 yaş arası çocuklar hiçbir ücret ödemeden spor yapma ve dengeli beslenme, çevre bilinci gibi eğitimler alma imkanı buluyor.


İlki 2007 yılı Aralık ayında TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde açılan HİF Merkezini, Adana ve Trabzon'da açılan merkezler takip etti. Aralık 2007'den bugüne 6 bine yakın çocuğun eğitim aldığı merkezlerin sayısının yıl sonuna artırılması konusunda çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor