Herkes bunu konuşuyor: Podolski gole giderken sakatlandı, dönüşü gol oldu!

Trabzonspor ve Başakşehir arasındaki şampiyonluk yarışı devam ederken Başakşehir maçlarında yaşanan ilginç(!) olaylara bir yenisi daha eklendi. Antalyasporlu Podolski gole giderken sakatlanıp topu bıraktı, pozisyonun dönüşünde Başakşehir gol attı.

Herkes bunu konuşuyor: Podolski gole giderken sakatlandı, dönüşü gol oldu!

Antalyaspor-Başakşehir maçının ikinci yarısında sosyal medyada gündem olan bir an yaşandı.

Ev sahibi ekibin Alman futbolcusu Lukas Podolski, Başakşehir savunmasını dengesiz yakaladıkları pozisyonda etkili geldi. 3 arkadaşıyla birlikte gole giden başarılı oyuncu tam bu esnada sakatlık geçirdi ve baldırını tutarak kendini yere bıraktı. Pozisyonun devamında oyuna devam eden Başakşehir, Demba Ba'nın golüyle mücadelede 1-0 öne geçti.

İşte Antalyaspor-Başakşehir maçında Podolski'nin sakatlanıp topu bıraktığı ve Başakşehirli Demba Ba'nın golüyle sonuçlandığı o anlar;

Görüntü Bein Sports'tan alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler