Herita Ilunga TS'ye mi gelecek

Trabzonspor’un West Ham United takımında forma giyen 29 yaşındaki Fransız futbolcu Herita Ilunga ilgilendiği iddia ediliyor.Fransa’nın önemli gazetelerinden L’equip’in bugün sayfasında yer verdiği haberde Trabzonspor’un Fransız futbolcu Herita Ilunga ile

Herita Ilunga TS'ye mi gelecek

Trabzonspor’un West Ham United takımında forma giyen 29 yaşındaki Fransız futbolcu Herita Ilunga ilgilendiği iddia ediliyor.

herita_ilunga_ic.jpg

Fransa’nın önemli gazetelerinden L’equip’in bugün sayfasında yer verdiği haberde Trabzonspor’un Fransız futbolcu Herita Ilunga ile ilgilendiğini iddia ediyor. Haberde Trabzonspor’un Fransız futbolcu ile temas sağladığı da ifade ediliyor.

HERİTA ILUNGA

Ayrıca Defans- sol bekte oynayan Fransız futbolcunun 2013’ün Haziran ayına kadar West Ham United takımı ile sözleşmesinin devam ettiği öğrenildi.

ALTERNATİF CECH

Ayrıca Trabzonspor'un İngiliz West Bromwich Albion takımının Slovak Solbek'i Marek Cech ile de ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

28 yaşında 1.83 boyundaki Slovak Milli oyuncu Marek Cech daha önce Porto forması giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor