"Her şeye rağmen lideriz"

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında lider Trabzonspor, ligin alt sıralarında bulunan Kocaelispor karşısında geriye düştüğü maçta 3 puana 2 golle ulaşırken, liderliği sürdürdü. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada

"Her şeye rağmen lideriz"

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında lider Trabzonspor, ligin alt sıralarında bulunan Kocaelispor karşısında geriye düştüğü maçta 3 puana 2 golle ulaşırken, liderliği sürdürdü.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada 3 puan alarak liderliği sürdürdükleri için mutlu olduklarını belirterek "Her rakip kazanmak için oynuyor. Bu sezon lig çok enteresan bir şekilde yürüyor. Her şeye rağmen lideriz. Üç puan aldığımız için çok mutluyuz. Temennimiz devre arasına kadar istediğimiz puanları alarak ilk yarıyı lider kapatmak" dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Medyada yer alan isimlerin çoğu abartılı. Ama Trabzonspor transfer araştırmalarını yapıyor. Trabzonspor'un yapısına uygun eksiğini tamamlayacak oyuncular bulduğumuzda takıma katacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler