"Her maçımızı kazanacağız"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da kulüp başkanı Fikret Yavuz, hedeflerine ulaşmak için her maçlarını kazanmak istediklerini söyledi. Yavuz, ikinci yarıya Arsinspor galibiyeti il

"Her maçımızı kazanacağız"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da kulüp başkanı Fikret Yavuz, hedeflerine ulaşmak için her maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

 

Yavuz, ikinci yarıya Arsinspor galibiyeti ile başladıklarını belirterek, “Klasman Grubu'nda ikinci maçımız olan Pazarspor karşısına çıkacağız. Her maça olduğu gibi Pazarspor karşısına da galibiyet için çıkacağız” dedi.

 

Trabzon Karadenizspor olarak ilk yarıda bazı şansızlıklar yüzünden hedeflerine ulaşamadıklarını ifade eden Yavuz, “İkinci yarı da hedefimiz Klasman Grubu'nu zirvede tamamlamak, bunun için her maçımızı kazanmak istiyoruz, her maça kazanmak için çıkacağız. İyi bir takımımız var, hafta sonu oynayacak olduğumuz Pazarspor maçında da galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor