Her maçımız final olacak

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Pazarspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, rakiplerini yenerek hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. Bülbül, yükselme grubuna çıkabilmek için önlerinde 3 ma

Her maçımız final olacak

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Pazarspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, rakiplerini yenerek hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

Bülbül, yükselme grubuna çıkabilmek için önlerinde 3 maçın kaldığını belirterek, ''Bu maçların ilk ayağında Pazarspor ile karşılaşacağız. Hedefimize ulaşmak için kesinlikle bu 3 maçımızı da kayıpsız atlatmamız gerekiyor'' dedi.

Bundan sonra ligde kolay maçın kalmadığını da ifade eden Bülbül, ''Rakiplerimizin durumundan çok kendimizle ilgileniyoruz. Bütün maçlar final havasında geçecek. Pazarspor maçından 3 puan alarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı çok ciddi bir şekilde sürdürüyoruz. Takımımızın moral ve motivasyonu üste düzeyde, bu moralle Pazarspor engelini de aşacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor