Hentbol'da Türkiye Kupası heyecanı başlıyor

Hentbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Kupası müsabakaları Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda 12 Eylül 2014 tarihinde başlayacak.  Rize Gençlik Spor Kulübü kendi gurubunda Trabzonspor Kulübü, İstanbul Anafen Koleji ve Trabzon Akçaabat Tüt

Hentbol'da Türkiye Kupası heyecanı başlıyor
Hentbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Kupası müsabakaları Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda 12 Eylül 2014 tarihinde başlayacak. 
 
Rize Gençlik Spor Kulübü kendi gurubunda Trabzonspor Kulübü, İstanbul Anafen Koleji ve Trabzon Akçaabat Tütün Spor kulübü ile Cuma, Cumartesi ve Pazar (12-13-14 Eylül) günleri saat 17:00’da karşı karşıya gelecek.
Gruplarında karşılaştıkları müsabakalar sonunda ilk iki sıraya çıkarak başarı gösteren takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanarak çeyrek finalde devam etme şansını yakalayacaklar.
Rize Gençlik Spor Kulübü'nün yer aldığı grupta 2 süper lig ve 1. Ligde mücadele eden takımlar yer alırken, bu sezon 1 ligde mücadele edecek olan Gençlik Spor Kulübü geçen yıl transferler yaparak yeni ve genç kadrosuyla lige merhaba diyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor