Hentbolculardan Türkmen'e ziyaret

Erkekler Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Akçaabat Tütünspor Kulübü sporcuları, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i makamında ziyaret etti.Kulüp başkanı Fazıl Tuylu, hentbol takım antrenörü Sami Seis, sporcular ve yönetim kurulu üyeleri, 3

Hentbolculardan Türkmen'e ziyaret

Erkekler Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Akçaabat Tütünspor Kulübü sporcuları, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i makamında ziyaret etti.

Kulüp başkanı Fazıl Tuylu, hentbol takım antrenörü Sami Seis, sporcular ve yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçiler Türkmen'e başarı diledi.

Türkmen, Akçaabat'ın her branşta başarılı sporculara sahip olduğunu ve bununla gurur duyduklarını belirterek, "Tütünspor futbolda geçmişi başarılarla dolu bir kulübümüz. Şimdi de bu başarısını hentbol branşında gerçekleştiriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Belediye olarak spor kulüplerimize elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz" dedi.

Tütünspor Kulübü Başkanı Tuylu ise bir hafta sonra Süper Lige yükselmek için play-off maçları oynayacaklarını ve başarılı oldukları takdirde Trabzon'u süper ligde temsil edeceklerini kaydederek, "Hentbol takımımızı yeni kurmamıza karşılık bu sezon çok iyi bir performans sergileyerek play-off maçları oynama hakkı elde ettik. 19-21 Nisan'da Ankara'da oynayacağımız maçlarda başarılı olursak Trabzon'u Erkekler Hentbol Süper Ligi'de temsil edeceğiz" diye konuştu.

Akçaabat'ta spor salonu sorunu yaşadıklarını dile getiren Tuylu, "Spor salonu olmaması nedeniyle maçlarımızı Beşikdüzü'nde oynamak zorunda kalıyoruz. Akçaabat'taki spor salonu yapılacak tadilatla maç oynamaya müsait hale gelebilir. Bu konuda belediyeden destek bekliyoruz" dedi.

Ziyarette sporcular, Türkmen'e Akçaabat Tütünspor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor