Hentbolcu güzelin hedefi modellik

BAYANLAR Hentbol Süper Lig'de Muratpaşa Belediyespor'da forma giyen Rumen asıllı Türk vatandaşı 18 yaşındaki Andreea Raema Mungiu, katıldığı güzellik yarışmasında kraliçe tacının sahibi oldu. Mungiu, spor kariyerinin yanı sıra başarılı bir model olup dizi

Hentbolcu güzelin hedefi modellik

BAYANLAR Hentbol Süper Lig'de Muratpaşa Belediyespor'da forma giyen Rumen asıllı Türk vatandaşı 18 yaşındaki Andreea Raema Mungiu, katıldığı güzellik yarışmasında kraliçe tacının sahibi oldu. Mungiu, spor kariyerinin yanı sıra başarılı bir model olup dizi ve sinema filmlerinde oynamak istiyor.

Romanya'dan 5 yaşındayken ailesiyle gelip Antalya'ya yerleşen Andreea Raema Mungiu, 10 yıl önce hentbola başladı. Romen asıllı Türk vatandaşı genç hentbolcu, arkadaşları ve yakınları tarafından 'Reyma' adıyla tanındı. Eğitim gördüğü Muratpaşa Lisesi'nde hentboldaki başarısıyla dikkati çeken Reyma, okul takımıyla ulusal ve uluslararası şampiyonalara katıldı. Reyma, okul takımıyla oynadığı müsabakalarda liselerarası dünya şampiyonasında 5'incilik, Türkiye üçüncülüğü, Antalya birinciliği kazandı. Bayanlar Hentbol Süper Lig ekibi Muratpaşa Belediyespor'un genç takımıyla Türkiye ikinciliği kazanan Reyma, gençler milli takımında da forma giydi. Reyma, geçen sezon 'Paşa'nın Melekleri' olarak tanınan Muratpaşa Belediyespor ile Süper Lig maçında da oynadı.

GÜZELLİĞİ TAÇLA TESCİLLİ

Eğitim ve spor kariyerini bir arada yürüten Reyma'nın modellik yapan ablası, güzelliğiyle de dikkati çeken kardeşini mankenlik ajansına kaydettirdi. 4 yıldır modellik yapan Reyma, eğitim gördüğü liseden mezun olduktan sonra bu yıl Antalya'da 16'ncısı düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışması'na katıldı. 200 katılımcı arasından sıyrılıp 12 finalistin arasında yer alan Reyma, yarışmanın finalinde ise kraliçe tacının sahibi oldu.

SPORA MODELLİK ARASI

Üniversite sınavında başarılı sonuç alarak hedeflediği Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü'nü kazanan Reyma, buruk sevinç yaşadı. İzmir'de eğitimini sürdürmek için Antalya'dan ve forma giydiği takımından ayrılmaya karar veren Reyma, spor hayatının yanı sıra modellikte de başarılı olmayı istiyor. Reyma, başarılı bir model olarak tanınıp, televizyon ve sinema filmlerinde başrol oynamayı hedeflediğini söyledi.

'GURUR DUYUYORUM'

İzmir'e yerleşme hazırlığı yapan Reyma, anrenörlük eğitiminin yanı sıra modellik ve profesyonel spor kariyerine de devam etmek istediğini belirtti. İzmir'deki bir bayan hentbol takımında forma giymeyi düşündüğünü anlatan Reyma, "Muratpaşa Belediyespor'a istemeyerek veda ediyorum. Hayatıma İzmir'de devam edeceğim. Spor kariyerimi de ilerletmek istiyorum ama, daha çok modellik ve oyunculuk üzerine yoğunlaşmak istiyorum. 5 yaşında Türkiye'ye geldim ve Türk vatandaşı oldum. Türklüğümle gurur duyuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler