Henrique'ye tamtamlı karşılama

Trabzonspor'un Belçika'nın Westerlo Kulübü'nden transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique Türkiye'ye geldi. Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla Sao Paulo'dan İstanbul'a gelen Trabzonspor'un yeni transferi Paulo Henrique, gazetecilerin karşına

Henrique'ye tamtamlı karşılama

Trabzonspor'un Belçika'nın Westerlo Kulübü'nden transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique Türkiye'ye geldi. Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla Sao Paulo'dan İstanbul'a gelen Trabzonspor'un yeni transferi Paulo Henrique, gazetecilerin karşına Trabzonspor formasıyla çıktı. 

Gazetecilere herhangi bir açıklamada bulunmayan Brezilyalı futbolcuyu karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen bir grup taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Bu sırada Atatürk Havalimanı'na inen bir grup Afrikalı dansçı da karşılamaya tamtamlarıyla katıldı. 

Beraberindekilerle Dış Hatlar Terminali'nden ayrılan Brezilyalı futbolcu daha sonra THY ait bir uçakla Trabzon'a gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler