Henrique'ye nazar değdi!

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paolo Henrigue'ye nazar değdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tam Saha Dergisi'nin Ağustos sayısına verdiği röportajın bir bölümünde "Bu yaşıma gelene kadar en ufak bir sakatlık yaşamadım" sözlerinin ardından Benfica m

Henrique'ye nazar değdi!

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paolo Henrigue'ye nazar değdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tam Saha Dergisi'nin Ağustos sayısına verdiği röportajın bir bölümünde "Bu yaşıma gelene kadar en ufak bir sakatlık yaşamadım" sözlerinin ardından Benfica maçının 44. dakikada sakatlanarak yerini Alanzinho'ya bırakan Brezilyalı oyuncu Paolo Henrique'ye 'nazar değdi.' Benfica karşısında Trabzonspor formasıyla ilk resmi golünü atan Brezilyalı oyuncunun talihsiz bir şekilde sakatlık yaşaması teknik heyeti ve futbolcu arkadaşlarını üzdü.

Umut Bulut ve Jaja'yla yollarını ayıran Trabzonspor 22 yaşındaki Brezilyalı golcüden çok şey bekliyor. Geçtiğimiz sezon Belçika'da Westerlo formasıyla 22 gol atan genç oyuncu, güçlü fiziği, çabukluğu, sürati ve gol vuruşlarındaki başarısıyla bu beklentilere cevap verebilecek gibi duruyor. Trabzonspor'a yeni transfer olmasına rağmen sanki uzun yıllar Bordo-mavili takımın formasını giyiyormuş gibi sahada durması Trabzonspor camiasını gelecek adına umutlandırırken, oyuncunun tedavisine ise hemen başlandı.

Brezilyalı oyuncunun kesin durumuyla ilgili açıklamanın ancak izinli geçireceği sürenin ardından, yaşanacak gelişmelere göre Pazartesi günü yapılabileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor