Henrique'nin büyük hedefi!

Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Paulo Henrique, geçen sezon 22 gol attığını belirterek, bu sezon ise 25 gol atmayı hedeflediğini söyledi.Trabzonspor'un, Belçika'nın Westerlo takımından transfer ettiği Paulo Henrique, yeni sezon öncesi iddialı

Henrique'nin büyük hedefi!

Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Paulo Henrique, geçen sezon 22 gol attığını belirterek, bu sezon ise 25 gol atmayı hedeflediğini söyledi.

Trabzonspor'un, Belçika'nın Westerlo takımından transfer ettiği Paulo Henrique, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Çok büyük bir camiaya geldiğini ve buraya yakışır bir futbol ortaya koyacağını belirten Brezilyalı oyuncu, "Türkiye'ye ayak bastığımdan beri bana gösterilen ilgi beni çok mutlu etti. Kendimi rüyada gibi his ettim. Büyük bir takıma geldiğimi biliyorum. Ama bir gerçek varki bu camianın büyüklüğüne yakışır bir performans ortaya koymak. Bunun için elimden geleni yapacağımı herkesin

bilmesini isterim. Genç bir oyuncuyum ve benimde hedeflerim var. Trabzonspor benim için önemli bir fırsat olacak. Takımıma katkı yaparken kendimi de burada geliştireceğim" dedi.

"HEDEFİM 25 GOL ATMAK"

Brezilyalı oyuncu Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, " Hedefim goller atmak. Bunun için mücadele etmek. Geçtiğimiz sezon 22 gol attım. Bu sezon ise bordo-mavili takımda 25 gol atmak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte bunu gerçekleştirebilecek güce ve inanca sahibim" diye konuştu.

Taraftarın gösterdiği ilgiden çok memnun olan Paulo Henrique, Trabzonspor taraftarının kendisini büyülediğini belirterek, "Geldiğim günden beri büyüleyen taraftarın coşkusu oldu. Taraftarımızı sevindirmek için elimden geleni yapacağım. Gollerimle onları coşturacağımı düşünüyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler