Henrique'den ilginç açıklama

Trabzonsporlu Henrique, Türkiye'de futbol oynamak için fizik gücün şart olduğunu söyledi, hedefinin Avrupa ligleri olduğunu söyledi. Trabzonsporlu Paulo Henrique eski takımı Heerenveen'in Corner gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı. Forv

Henrique'den ilginç açıklama

Trabzonsporlu Henrique, Türkiye'de futbol oynamak için fizik gücün şart olduğunu söyledi, hedefinin Avrupa ligleri olduğunu söyledi.

 

Trabzonsporlu Paulo Henrique eski takımı Heerenveen'in Corner gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı.

 

Forvet ve forvet arkası mevkilerde rahat oynadığını belirterek, "Her ikisinde de rahat ve özgüveni yüksek bir şekilde oynayabiliyorum" dedi. Trabzonspor'un kendisine büyük katkısı olduğunu belirten Henrique, "Ligin ilk yarısında sakatlık geçirdiğim dönemde taraftarın beklentisini karşılamakta zorlandım. Daha sonrasında yavaş yavaş oyun ritmimi bulmaya başladım. Bugün beklentilere daha iyi karşılık verdiğimi düşünüyorum" diye konuştu.

 

"DAYANIKLILIK ŞART"

 

Henrique, daha önce oynadığı Hollanda ve Belçika liglerine göre Türkiye liginde futbol oynamak için yüksek bir dayanıklılığa sahip olmak gerektiğini söyledi

 

Avrupa'da takip ettiği ligin İtalya Serie A olduğunu söyleyen Henrique, "Küçüklüğümden beri hep bu ligde oynamak istemişimdir. Trabzonspor'da iyi bir performans sergileyip yükseldikten sonra Almanya, İtalya veya İspanya'da forma giymek istiyorum" dedi. .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor