Henrique rekor kırdı!

Trabzonspor’da bu sezon Avrupa’da bir sezonda en fazla gol atan oyuncu, Lig kariyerinde bir sezonda en fazla golünü atma ve Trabzonspor’da çift haneli gole ulaşan yabancı isimler rekorunu kıran Henrique, bugünkü Bursaspor maçında bir gol daha atarak, 2010

Henrique rekor kırdı!
Trabzonspor’da bu sezon Avrupa’da bir sezonda en fazla gol atan oyuncu, Lig kariyerinde bir sezonda en fazla golünü atma ve Trabzonspor’da çift haneli gole ulaşan yabancı isimler rekorunu kıran Henrique, bugünkü Bursaspor maçında bir gol daha atarak, 2010-2011 sezonunda Bordo-Mavili forma altında 12 gol atan vatandaşı Jaja'nın rekorunu kırmış oldu.
 
Bordo-mavili forma altında son 10 sezonda oynayan yabancı futbolculardan sadece Jaja ve Henrique bir sezonda çift haneli gol sayısına ulaştı. Son oynanan Gaziantepspor maçında 2 gol birden atan Brezilyalı forvet, Bursaspor maçının ilk yarısında attığı golle jaja'yıda geçerek rekoru kırmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler