Henrique özür diledi Colman ise...
İzinsiz olarak Zokora’nın düğününe gittikleri için dün antremana alınmayan futbolculardan Henrique, antrenman öncesi teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dileyerek çalışmaya katıldı. Colman ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Trabzonspor teknik soruml
Spor
05.04.2014, 13:55

İzinsiz olarak Zokora’nın düğününe gittikleri için dün antremana alınmayan futbolculardan Henrique, antrenman öncesi teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dileyerek çalışmaya katıldı. Colman ise takımdan ayrı olarak çalıştı.
Bu arada Trabzonspor, basına kapalı olarak yapılan antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Dünkü antrenmana alınmayan Henrique, antrenman öncesi takım arkadaşlarından özür diledikten sonra antrenmana katıldı. Arjantinli futbolcu Colman’ın ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştığı. ardından da ayrı bir koşu yapacağı belirtildi. Colman’ın düğünden sonra İstanbul’da bir gece kulübünde eğlenmesinin teknik heyeti daha fazla kızdırdığı öğrenildi.
Iddia ediyorum Baris memiste oynayamaz, ama Antalyadan kiraladiklari golcu iyi bir topcu olacak ilerde , oda kiralik .
Zeki yavruyu gelecegin sabrisidir bu takimda ,cok komik ya dakika 80 oyuna zeki giriyor , gokhani al baride umutlanalim