Henrique kadroda yok

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Samsun'a gitti. Bu sabah kendi tesislerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, otobüsle Samsun

Henrique kadroda yok

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Samsun'a gitti. 

Bu sabah kendi tesislerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, otobüsle Samsun'a hareket etti.

Teknik direktör Şenol Güneş, bu sezon Avrupa kupaları ve lig olmak üzere 5 maçta forma şansı verdiği Brezilyalı oyuncu Henrique'yi 20 kişilik kadroya almadı. Cezası biten Burak'ın ise ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. 

Sakatlıkları bulunan Vittek, Piotr Brozek, Onur, Tayfun, Barış Özbek, Barış Ataş ve Sapara da takımda yer alamayacak. 

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Adrian, Volkan, Burak ve Halil 11'i ile çıkması bekleniyor.

-GALİBİYETLE TANIŞMAK İSTİYOR- 

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne İnter galibiyeti ile başlayan Trabzonspor, Samsunspor karşısında bu sezon ligdeki ilk galibiyetini almanın mücadelesini verecek. 

Ligin ilk haftasında deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabere kalan, ikinci haftasında ise sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen bordo-mavililer, bu sezon Samsunspor karşısında ilk 3 puanını almaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor