Henrique: En büyük hedef İnter!

Trabzonspor'un yeni golcüsü Pauo Henrique merak edilenlere cevap verdiTrabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique, kendine koyduğu en büyük hedefin Dünya Kupası'nda forma giymek ve İtalya'nın Inter takımında top koşturmak olduğunu açıkladı.Trabzonsp

Henrique: En büyük hedef İnter!

Trabzonspor'un yeni golcüsü Pauo Henrique merak edilenlere cevap verdi

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique, kendine koyduğu en büyük hedefin Dünya Kupası'nda forma giymek ve İtalya'nın Inter takımında top koşturmak olduğunu açıkladı.

Trabzonspor Dergisi'nin Eylül ayı sayısında verdiği röportajda, futbol kariyerini ve Trabzonspor'u tercih etmesindeki sebeplerini anlatan Henrique'nin en büyük tutkusu ise ailesi.

GELİŞİM GÖSTERME LAZIM
Henrique, Trabzonspor'da ne kadar kalacağı konusundaki planlamasına ilişkin olarak ise, ''Yolun başında olan bir oyuncuyum. Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşmem var. Bu 5 yıl boyunca çok büyük yol kat etmem gerekiyor.

Her sene gelişim göstermem lazım. Bu dönem içeresinde gelişim gösterirsem o zaman olacakları konuşuruz'' diye konuştu.

KUMSALDAKİ ÇALIŞMAYA BORÇLU
Sahip olduğu savaşçı gücü babasıyla kumsalda yaptığı üç yıllık çalışmaya borçlu olduğunu anlatan Brezilyalı oyuncu, daha kat etmesi gereken çok mesafe olduğunu ifade etti.

''YAŞADIĞIM EN İLGİNÇ OLAY ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE ALINMAMIZ'' devamı sayfa 2'de

 


Profesyonel futbol kariyerine başladığı günden bu yana çok ilginç olaylar yaşadığını belirten Henrique'nin samimi bir itirafı da vardı:

''Fakat şunu samimiyetle söylemeliyim ki şimdiye kadar yaşadığım en ilginç şey, Şampiyonlar Ligi'ne bu şekilde katılmamız oldu. Tam bir duygu karmaşası yaşadım.

Çok stresli ve önemli bir maça hazırlanırken hiç beklemediğimiz bir anda çok iyi bir haber aldık. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı öğrenmek bir taraftan ilginç bir taraftan da sevindirici bir gelişmeydi.''

''TAKIMIN KİMYASI İYİ''
Takımın genel durumunun gayet olumlu olduğunu belirten Henrique, şöyle devam etti:

''Büyük bir oyuncu grubuna sahibiz ve bu büyük oyuncu grubu birbirine sıkı sıkıya aidiyet hissiyle bağlı. Herkes takım arkadaşları için doğru olan neyse onu yapmaya çalışıyor.

Devamı sayfa 3'te

 

 

Arkadaşlarıma baktığımda bunu yürekten hissediyorum. Arada bir dil problemi var ama öğrenmeye çalışıyorum. Takımdaki en iyi arkadaşlarım da Colman, Alanzinho ve Zokora. Çünkü onlarla ortak dili konuşabiliyorum. Zamanımın büyük bölümü de onlarla geçiyor.''

''GÜNEŞ, ÇOK BÜYÜK DENEYİME SAHİP''
Teknik direktör Şenol Güneş'in uluslararası düzeyde çok büyük bir deneyime sahip ve bu deneyimi oyunculara en iyi şekilde yansıtabilen bir insan olduğunu kaydeden Henrique, sakatlık veya şansızlık yaşamaması halinde 10-15 yıllık bir futbol kariyeri görebildiğini anlatan Henrique, şunları söyledi:

''Hedeflerimi söyledim. Bunların haricinde kramponlarımı bir kenara bırakıp yeşil sahaları terk edeceğim gün geldiğinde, 'Ben kariyerim boyunca elimden gelenin en iyisini yaptım.

Her durumda ve her koşulda hem kendim hem de takım arkadaşlarım için en doğru kararları verdim. Verebileceğim ne varsa verdim' cümlelerini kurmak her şeyden daha önemli olacak. Umarım rahat bir vicdanla futbola nokta koyabilirim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor