Henrique çok iddialı konuştu

Trabzonspor'un kulübün 4 milyon euro bonservisle transfer ettiği golcü Paulo Henrique Filho, Belçika basınına iddialı konuştu.Gazet van Antwerpen'e açıklama yapan Brezilyalı, "Trabzonspor'un teklifi müthişti. Standart Liege beni istedi ama Türkiye'ye gitm
Henrique çok iddialı konuştu

Trabzonspor'un kulübün 4 milyon euro bonservisle transfer ettiği golcü Paulo Henrique Filho, Belçika basınına iddialı konuştu.

Gazet van Antwerpen'e açıklama yapan Brezilyalı, "Trabzonspor'un teklifi müthişti. Standart Liege beni istedi ama Türkiye'ye gitmek daha cazipti. Gollerimle seneye Türkiye'de büyük ses getireceğime inanıyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'a alışmakta zorluk yaşayacağını düşünmediğini dile getiren "Henrigol" lakaplı sambacı, "Takımda iki Brezilyalı daha oyuncunun olması benim için büyük kolaylık olacak.

Trabzon'un futbola aşık bir kent olduğunu duydum. Türkiye'de kendimi daha iyi gösterebileceğime inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde yer almak heyecan verici" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir