Henrique: Biz bunu haketmedik

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Henrique, Benfica deplasmanında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Henrique, İstanbul'da oynayacakları maçta çok daha iyi bir futbol sahaya koyacaklarını belirterek, "İlk maçta iyi oynadık. Gol pozisyo

Henrique: Biz bunu haketmedik

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Henrique, Benfica deplasmanında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Henrique, İstanbul'da oynayacakları maçta çok daha iyi bir futbol sahaya koyacaklarını belirterek, "İlk maçta iyi oynadık. Gol pozisyonlarına da girdik ama atamadık. Rakibimiz iki şans golüyle bizi mağlup etti. Onlar nasıl kendi sahalarında iki gol atıyorlarsa, biz de kendi sahamızda iki gol atabiliriz. İstanbul'da taraftarlarımızın oluşturacağı coşkuyu hayal ettikçe bunun çok da zor olmayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler