Henrique bir süre uçamayacak!

Dizinde esneme olan ve ağrıları sebebiyle topallayarak yürüyen Henrique'nin durumu 3 günlük dinlenme sürecinden sonra netlik kazanacak.Trabzonspor’un bu sezon yaptığı transferler içinde en çok verim aldığı oyuncu hiç şüphe yok ki Henrique...Hücum hattına

Henrique bir süre uçamayacak!

Dizinde esneme olan ve ağrıları sebebiyle topallayarak yürüyen Henrique'nin durumu 3 günlük dinlenme sürecinden sonra netlik kazanacak.

Trabzonspor’un bu sezon yaptığı transferler içinde en çok verim aldığı oyuncu hiç şüphe yok ki Henrique...

Hücum hattına ciddi zenginlik katan, rakip savunmayı yıpratan ve kısa sürede taraftarların da beğenisini kazanan Brezilyalı, büyük bir şanssızlık eseri Benfica rövanşında sakatlandı.

İlk yarının sonlarına doğru oyundan çıkan Sambacı için ilk tepsit dizinde darbeye bağlı bir esneme. Ağrıları bulunan ve yürürken dahi sıkıntı çeken genç futbolcunun durumu ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

3 günlük bir dinlenme sürecinden geçecek olan Trabzonspor’un yeni yıldızı tekrar kontrole tabi tutulacak ve ne kadar sahalardan uzak kalacağı açıklanacak. Sağlık kurulundan gelecek haberi dört gözle bekleyen teknik direktör Şenol Güneş, Henrique’nin yokluğunda Halil Altıntop’u hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor