Henrique 1 gol atarsa...

Paulo Henrique bu sezon 1 gol daha atması durumunda Trabzonspor forması altında son 10 sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olacak. Trabzonspor'da son haftaların golcü oyuncusu olan Paulo Henrique, Bordo-mavili ekibin son 10 yıllık tarihine adını yazdır

Henrique 1 gol atarsa...

Paulo Henrique bu sezon 1 gol daha atması durumunda Trabzonspor forması altında son 10 sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olacak. Trabzonspor'da son haftaların golcü oyuncusu olan Paulo Henrique, Bordo-mavili ekibin son 10 yıllık tarihine adını yazdırmak üzere.

Bu sezon geride kalan 31 haftada 12 gol atan Paulo Henrique kalan 3 haftada 1 gol daha atarsa Trabzonspor forması altında son 10 sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olacak. Paulo Henrique dışında son 10 sezonda sadece Jaja 12 gol attı. Jaja 2010-11 sezonunda 12 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler