Hem futbolcu hem tercüman!

Trabzonspor'da bu sezon başında transfer edilen Serdar Gürler Halilhodzic'in çok işine yaradı. Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, oyuncularla bire bir konuşuyor.Halil

Hem futbolcu hem tercüman!

Trabzonspor'da bu sezon başında transfer edilen Serdar Gürler Halilhodzic'in çok işine yaradı. 

Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, oyuncularla bire bir konuşuyor.

Halilhodzic dün akşam geç saatlerde yapılan antrenmanda Malouda, Onur ve Mustafa Yumlu ile özel olarak görüşmeler yaptı.Bu görüşmeler sırasında kimi zaman tercümanlarını kullanan Boşnak hocanın kimi zaman ise Fransa'da yetişen Serdar Gürler'i kullanması dikkatlerden kaçmadı. Bu görüntü,  genç futbolcunun henüz kadroda olmasa da hocasının yanındaki yerini de sağlama aldığı şeklinde yorumlandı.

 

esas.20140720123928.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor