Hem atıyor hem attırıyor

Trabzonspor'un sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği Gökhan Ünal, attığı goller ve yaptığı asistlerle Trabzonspor'a puan kazandırmaya devam ediyor. Sezonun ilk haftalarında Umut Bulut ile birlikte oynayıp oynamayacağı tartışılan Gökhan Ünal, Beşik

Hem atıyor hem attırıyor
Trabzonspor'un sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği Gökhan Ünal, attığı goller ve yaptığı asistlerle Trabzonspor'a puan kazandırmaya devam ediyor.


Sezonun ilk haftalarında Umut Bulut ile birlikte oynayıp oynamayacağı tartışılan Gökhan Ünal, Beşiktaş karşısında da Trabzonspor'u öne geçiren golü attı.

Bu golle SüperLig'deki gol sayısını 9'a yükselten Kral Gökhan Ünal, 'gol krallığında ben de varım' mesajı verdi.

Hafta içinde oynanan Türkiye, Fildişi Sahili maçında da Fatih Terim tarafından ilk 11'de oynatılan Gökhan, bu maçta da ilk golü atmıştı.

Gökhan Ünal, attığı gollerin yanı sıra verdiği gol paslarıyla da Trabzonspor'un galibiyetlerinde etkili oluyor. Gökhan'ın 6 da asisti bulunuyor.

Gökhan'ın performansı teknik heyet ve taraftarı da mutlu ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor