Hele vermeyin maçı da görün!

İddiaya göre F.Bahçe adına hareket eden kişiler, Sivassporlu yöneticilere ulaştırılmak üzere para dolu bir çanta yolluyor.Şike operasyonunda çok konuşulan maçlardan biri olan 22 Mayıs 2011'deki Sivas- F.Bahçe karşılaşmasıyla ilgili polisin teknik takibind

Hele vermeyin maçı da görün!

İddiaya göre F.Bahçe adına hareket eden kişiler, Sivassporlu yöneticilere ulaştırılmak üzere para dolu bir çanta yolluyor.

Şike operasyonunda çok konuşulan maçlardan biri olan 22 Mayıs 2011'deki Sivas- F.Bahçe karşılaşmasıyla ilgili polisin teknik takibinde müthiş bilgiler ortaya çıktı.

İddiaya göre, maçtan bir gün önce içi para dolu bir çanta, F.Bahçe adına hareket eden kişiler tarafından Sivaslı yöneticilere ulaştırıldı. Konuşmaları takibe alınan ve Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Abdullah Başak, 21 Mayıs'ta aracı ve kurye olduğu düşünülen Nüvit adlı kişiyi saat 20.30'da arayıp "Çantayı unutmadın di mi? O çanta hepimizin geleceği" diyor.

Teslimat 23.35'te gerçekleşti sayfa 2'de

 

 


Bir süre sonra Abdullah Başak, Sivas yöneticisi Ahmet Çelebi ile Sivas'ta buluşuyor. Önce telefonla Çelebi'yi arayan Başak, "Kapının önünde seni bekliyoruz, arabada" diyor. Bu görüşmeden bir saat sonra Ahmet Çelebi'nin telefonu çalıyor. Reşit isimli şahıs, "Parayı aldın mı?" diye sorunca, Çelebi isyan ediyor. Reşit ise "Hele bir vermeyin maçı da görün!" diye tehdit savuruyor. Saat 23.35'te Çelebi, çantayı elinde bulunduran Nüvit'i arayarak, "Çantayı getir" diyor, teslimat gerçekleşiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler