Hekimoğlu'ndan çok sert tepki!

Trabzonspor Basketbol Takımının satış kararını İstanbul dönüşü öğrenen eski Asbaşkan Celil Hekimoğlu, bu karara oldukça sert tepki göstererek, bugün (Cuma) bir açıklama yapacağını belirtti.Hekimoğlu yaptığı kısa açıklamada “Bizim şampiyon yaptığımız takım
Hekimoğlu'ndan çok sert tepki!

Trabzonspor Basketbol Takımının satış kararını İstanbul dönüşü öğrenen eski Asbaşkan Celil Hekimoğlu, bu karara oldukça sert tepki göstererek, bugün (Cuma) bir açıklama yapacağını belirtti.

Hekimoğlu yaptığı kısa açıklamada “Bizim şampiyon yaptığımız takımın ve kulübün satılmasına asla müsaade etmeyiz” dedi.

Trabzonspor Basketbol Takımı’nın Beko Basketbol Ligi’ne çıkmasında katkısı olan ve geçtiğimiz sezon kulübün Asbaşkanlığını yapan Hekimoğlu’nun oldukça üzgün ve yaşanan son süreçle ilgili de bir o kadar sinirli olduğu gözlemlenirken,  bugün(Cuma) yapacağı açıklama da merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir