Hekimoğlu'ndan çağrı: Kapımız herkese açık

Kongre çalışmalarına hız kesmeden devam eden başkan adayı Celil Hekimoğlu tüm Trabzonspor sevdalılarına açık çağrı yaptı.Trabzonspor’un, Trabzon’dan yönetilmesi gerektiğini büyük bir kesimin benimsediğini ifade eden Celil Hekimoğlu, “bizim kapımız herkese

Hekimoğlu'ndan çağrı: Kapımız herkese açık

Kongre çalışmalarına hız kesmeden devam eden başkan adayı Celil Hekimoğlu tüm Trabzonspor sevdalılarına açık çağrı yaptı.

Trabzonspor’un, Trabzon’dan yönetilmesi gerektiğini büyük bir kesimin benimsediğini ifade eden Celil Hekimoğlu, “bizim kapımız herkese açık tüm Trabzonspor sevdalılarını bizim çatımız altında toplanmaya çağırıyoruz” dedi.

Trabzonspor’un kurtuluş reçetesini hazırlamak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Hekimoğlu, “ekibimizle birlikte Trabzonspor’u hem ekonomik hem de sportif anlamda başarıya ulaştırmak için projelerimiz hazır. İlk olarak ortaya çıkmamızın nedeni yaptığımız çalışmaları ve Trabzonspor’a verdiğimizi değer ve önemin bilinmesi. Aylar öncesinden adayız dedik. Trabzonspor’un içinde bulunduğu durum parlak değil. Ama biz olumsuz bu havayı olumlu havaya dönüştürecek güce ve bilgiye sahibiz” diye konuştu .

Celil Hekimoğlu Sportif Direktör olarak Trabzonspor’un efsane ismi Ali Kemal Denizci ile el sıkıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler