Hekimoğlu Trabzon'dan bir transfer daha

Hekimoğlu Trabzon Ahmet Sun ile sözleşme imzaladı

Hekimoğlu Trabzon'dan bir transfer daha

Hekimoğlu Trabzon, Ankaragücü’nden kadrosuna kattığı Ahmet Sun ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Yardımcısı Alper Bektaş’ın katılımı ile tesislerimizde yapılan imza töreninde 23 yaşındaki genç sol kanat oyuncusu Ahmet Sun kendisini 3 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. 

İmza töreninde açıklama yapan Başkan Yardımcısı Alper Bektaş, “Ahmet çok yetenekli ve başarılı bir oyuncu. Hem kaliteli hem yetenekli hem de genç bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Ahmet takımımıza önemli katkılar yapacaktır” dedi.

Hekimoğlu Trabzon FK’ya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden yeni transfer Ahmet Sun ise, “Buraya başarılı olmaya geldim. Kendimi kanıtlayacağım. Sonrasında da daha iyi yerlere gelmek istiyorum. İnşallah bu sezon başarılı bir sezon geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler