Hekimoğlu Trabzon'dan altyapıda psikoloji atılımı

Hekimoğlu Trabzon altyapıdaki futbolcular için Psikolog Akın Çelik'i göreve getirdi.

Hekimoğlu Trabzon'dan altyapıda psikoloji atılımı

Alt yapıdan sorumlu yöneticimiz Dr. Akın Çelik akademimizdeki yapılanmayı hızlandırdı. Sporculara çeşitli alamda hizmet verecek uzmanlar akademide yerlerini almaya başladı. 

Trabzon üniversitesi PDR Anabilim Dalı başkanı Prof Dr. Mustafa Şahin, Hekimoğlu Trabzon FK’da göreve başladı.Prof. Dr. Şahin; Türk sporuna  milli takımlar düzeyinde spor psikoloğu olarak hizmet verdi. Uzun yıllar Trabzonspor bünyesinde psikolojik performans danışmanı olarak çalıştı, Dünya literatüründe spor ve futbol psikolojisi ile ilgili birçok eseri Türkçeye kazandırdı. 

Altyapıdan sorumlu yönetimimiz Dr. Akın Çelik” Bütün birimlerimize dalında uzman arkadaşları alıyoruz. Çok güzel işler olacağını söylemiştim. Psikolog hocamız başladı. Beslenme uzmanımız başlayacak. Amacımız yetenekli gençlerimizi sağlıklı, bilgili, donanımlı yukarıya taşımak” dedi

Prof. Dr. Mustafa Şahin” Bu düşünce doğru bir düşünce. İşin başındayken çocukların eksiklerini gidermek lazım. Yaş ilerledikçe alışkanlıkları değiştirmek zordur. Ağaç yaşken eğilir. Hekimoğlu Trabzon FK örmek işlere imza atıyor” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor