Hekimoğlu Trabzon'da flaş ayrılık! Başkan Haber61'e konuştu

Hekimoğlu Trabzon Mustafa Alper avcı ile yollarını ayırdı.

Hekimoğlu Trabzon'da flaş ayrılık! Başkan Haber61'e konuştu

Haber61 - Spor Servisi - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Trabzon ekibi Hekimoğlu Trabzon teknik Direktör Mustafa Alper Avcı ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Hekimoğlu Trabzon'dan yapılan açıklamada "Kulübümüz, geçtiğimiz sezon göreve gelen ve takımımıza geçen sezon Play-off heyecanı yaşatan Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı ve ekibi ile bugün karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı'ya, bugune kadar ki hizmetleri ve emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonra ki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.  

Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, Haber61’e yaptığı açıklamada “10 teknik adam gündemde var. İşin ekonomik ve diğer boyutlarını görüşüp kariyerli bir hoca ile devam etmek istiyoruz. Bu takımı ligde iyi yerlere getirecek, hedefe oynatacak. Bir isim olsun istiyoruz. Bu hafta maça Altyapı direktörü Serdar Şahin çıkacak. Gelecek hafta için de yeni teknik adam netleşecek.” dedi.

Hekimoğlu Trabzon'da flaş ayrılık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler