Hekimoğlu Trabzon'da Batuhan Karadeniz imzayı attı

Hakimoğlu Trabzon Batuhan Karadeniz ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Trabzon'da Batuhan Karadeniz imzayı attı

Hekimoğlu Trabzon FK kulübü golcü oyuncu Batuhan Karadeniz ile sözleşme imzaladı. Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu’nun da katılımı ile yapılan imza töreninde başarılı forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, “TFF 1.Lig hedefi ile çıktığımız yolda, kadromuzu kaliteli isimlerle güçlendirmeye devam ediyoruz. Bugün de Batuhan ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Batuhan’ın takımımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Kulübün hedefleri hakkında da konuşan Semih Hekimoğlu, “Buradaki hedef 1 yıllık hedef değil. 1. Lige çıkmak istiyoruz, Süper Ligi de ekleyebiliriz, bu şekil sözleşme imzaladık bu da ciddiyetimizi ortaya koyuyor. Şu an için transferi %60 tamamlamış oluyoruz. Tabiki 3-4 tane daha nokta atışı transferlerimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu Trabzon ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Batuhan Karadeniz ise şu ifadeleri kullandı: “Trabzon’a ikinci gelişim. Trabzon’da tekrar forma giyeceğim. Hekimoğlu ailesi olmak üzere bu formayı bana layık görenlere teşekkür ediyorum. Bu kadar harcanan emeğin karşılığı bir üst ligdir. Sonraki sezon da hedefimiz Süper Lig’e çıkmak olacaktır. Böyle bir düzenli kulübe geldiğim için mutluyum. Elimden geleni yapacağım. Buradan da boynu havada ayrılmayı düşünüyorum. Bizim hedefimiz şampiyonluk ben de bu şampiyonlukta katkı vereceğim. İnşallah açtığım beyaz sayfayı bozmadan bize güvenenleri yarıda bırakmadan devam edeceğim. Tesisleri gezdim, çok beğendim. Hekimoğlu Trabzon FK Süper Lig’de birçok takımda olmayan tesislere sahip bir kulüp. Celil Başkanımızın niyetini anlıyoruz. Futbolcuya bir değer veriliyor. Bunu tesislerle gösterebilirsiniz. Bu çok önemlidir, profesyonelce işleyen bir alt lig kulübü olması gurur veren bir olay. Bu takım mutlaka başarılı olacak. Bu başarıda katkımız olunca çok mutlu olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor