Hekimoğlu Trabzon'a genç orta saha

Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe forması giyen Ahmet Çakmak ile anlaştı.

Hekimoğlu Trabzon'a genç orta saha

Sancaktepe’nin genç yeteneği ile sözleşme imzaladık

Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe FK forması giyen genç orta saha oyuncusu Abdullah Ahmet Çakmak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Baş’ın katılımı ile yapılan imza töreninde 22 yaşındaki genç oyuncu kendisini kulübün renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Baş, “Transferlerimize devam ediyoruz. Genç bir ekip kuruyoruz. Ahmet de bunlardan bir tanesi. Hem genç hem de yetenekli bir oyuncu. Bu sezon takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

Yeni transfer Abdullah Ahmet Çakmak da, “Hekimoğlu Trabzon FK’ya hedeflerim olduğu için geldim. Burada kendimi en iyi şekilde gösterip Süper Lig’e gitmek istiyorum. Bu sezon kulübümüze katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor