Hekimoğlu Trabzon yeni transferi ile imzaladı

Hekimoğlu Trabzon, Halil İbrahim Tuna ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Trabzon yeni transferi ile imzaladı

Hekimoğlu Trabzon, Halil İbrahim Tuna ile sözleşme imzaladığını duyurd.

Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe FK’dan kadrosuna kattığı Halil İbrahim Tuna ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Yardımcısı Köksal Büyükkazaz’ın katılımı ile tesislerde yapılan imza töreninde, başarılı hücum oyuncusu Halil İbrahim Tuna kendisini kulübün renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Başkan Yardımcısı Köksal Büyükkazaz imza töreninde yaptığı açıklamada, “Halil yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Takımımıza ikinci yarıda büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kendisi ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Kulübümüze katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Halil İbrahim Tuna ise, “Hekimoğlu Trabzon FK gibi hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Beni Hekimoğlu Trabzon FK ailesine katan sevgili başkanımız Celil Hekimoğlu olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah sahada elimden gelen mücadeleyi göstererek, bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler