Hekimoğlu Trabzon teknik direktörünü buldu! Mustafa Alper Avcı kimdir?

Hekimoğlu Trabzon Kulübü, Mustafa Alper Avcı ile teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardı.

Hekimoğlu Trabzon teknik direktörünü buldu! Mustafa Alper Avcı kimdir?

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Bu sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Hekimoğlu Trabzon'da teknik direktörlüğe Mustafa Alper Avcı getirildi.

Mustafa Alper Avcı ile sözleşme imzalanırken, Avcı'nın yardımcılıklarını Ertunga Kuşhan, Fatih Aktürk ve Aslan Toklu yapacağı öğrenildi.

Hekimoğlu'nda kaleci antrenörlüğü görevini Murat Aslan, Analiz ve Scout birimlerinde ise Nebil Tekinarslan ve Onur Çebi çalışacak.

Mustafa Alper Avcı Kimdir?

Mustafa Alper Avcı kimdir?18 Ağustos 1981 yılında İzmir'de dünyaya gelen teknik direktör UEFA Pro Lisans'a sahiptir.

2005 yılında 2009 yılına kadar Fenerbahçe'de genç takım antrenörlüğü yapan Avcı, Altay Konyaspor, Kahramanmaraş, Yeni Malatyaspor kulüplerinde antrenörlük yapmıştır.

2013 yılında ilk teknik direktörlüğünü yaşadığı Bandırmaspor'da bir sezon görev yapmasının ardından Medipol Başakşehir ve Şanlıurfaspor'un U21 takımlarında görev almıştır.

Ardından Balıkesirspor ve Akhisar Belediye'de antrenörlük yapan Avcı, 1922 Konyaspor, Altay kulüplerinin ardından tekrar 1922 Konyaspor'a geri dönmüş ve ikinci gelişinde 14 maça çıkmıştır.

Son olarak Hekimoğlu Trabzon Kulübü ile anlaşmaya varmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor