Hekimoğlu Trabzon Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı

Hekimoğlu Trabzon Yeni teknik Direktörü Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Trabzon Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı

Haber61 - Spor Servisi - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, yeni teknik direktörü Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Celil Hekimoğlu, "2018 yılında Düzyurtspor’u devraldıktan sonra bir proje ile yola çıktık. Öncelikle altyapı, yarışmacı bir klüp sonra da 1. Lig’di hedefimiz. 2 yılda çok yol katettik ama  Trabzon insanı sabırsız. Bu yıl 1. Lige çıkmak istiyoruz. Eski hocamız ile yola devam ettik. Ben istikrardan yanayım. Ama başarısızlık olunca yolları ayırdık. Biz de inatçı kariyerli bir hoca aradık. Osman hocamızla 2 dakikada anlaştık. Bu yıl 1. Lige çıkmak istiyoruz. Ama olmasa da acelemiz yok. Biz teknik adam görevinde Trabzonluluk kriterini de ön planda tuttuk. Hocamızla 2+1 yıllık bir anlaşma yaptık” dedi.

Osman Özköylü ise “Trabzon'da olmaktan çok mutluyum. Gurbetten evime dönmüş kadar mutluyum. Beni seven insanlarla olmaktan mutluyum. Hekimoğlu Trabzon'da olduğumdan dolayı mutluyum. Hekimoğlu Trabzon hakkında bilgim yoktu ama başkanım projeyi anlattığında bu projeye destek vermek ve bir parçası olmak istedim. Benim kendime göre hedeflerim var ama 2. Lig takımı olarak gözüken Hekimoğlu Trabzon bir çok süper lig ekibinden daha fazla imkanlara sahip. Hem kendi adıma hem de kulüp adına başarılı olmak hedefimiz. Gördüm ki takım göründüğünden daha fazla potansiyeli olan bir takım. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok büyük bir değişim yapıyoruz. En az Trabzonspor kadar heyecan veren bir takım olacağız. Trabzon'da tribünlerinin dolu olduğu ve heyecanlı bir takım hedefliyoruz” dedi.

Hekimoğlu Trabzon Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı

Hekimoğlu Trabzon Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı

Hekimoğlu Trabzon Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor