Hekimoğlu Trabzon Niğde deplasmanında esti gürledi

Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon Niğde deplasmanında 3 puanı cebine koydu.

Hekimoğlu Trabzon Niğde deplasmanında esti gürledi

Trabzon’un 2. Lig’deki temsilcisi Hekimoğlu Trabzon, bugün saat 15:00’da oynanacak karşılaşmada Niğde Anadolu FK ile karşılaştı. Niğde 5 Şubat Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Tarık Güldal yönetti. Yardımcılıklarını ise Yusuf Şimşek ve Ferhat Çalar yaptı. 4. Hakem ise Doğukan Yıldırım oldu.

Hekimoğlu Trabzon, Niğdespor karşısına Emre, Miraç, Uğur, Ali, Bahadır, Eray, Samet, Serkan, Özkan, Mehmet, Musa Caner 11’i ile çıkarken yedeklerde ise Abdulaziz Demircan, Ümit Bayraktar, Oğuz Kocabal, Halil İbrahim Tuna, Berkay Sefa Kara, Salih Kavrazlı görev bekledi.

Karşılaşmanın 7. dakikasında Polat Abay'ın golü ile 1-0 geriye düşen Trabzon ekibi 45. dakikada Özkan Yıldırım, 52. dakikada Samaet Yalçın ve 67. dakikada Caner Aktaş'ın golü ile karşılaşmadan 3-1 galibiyet ile ayrıldı.

Maç sonucu

Niğde Anadolu FK :1 - 3:Hekimoğlu Trabzon 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor