Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu: Bizim hedefimiz kupa değil

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu: Bizim hedefimiz kupa değil

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu kupada oynanacak olan Kayserispor maçı öncesinde açıklama yaptı. Hekimoğlu hedeflerinin kupa değil 1. Lige çıkmak olduğu belirtip, asıl hedef maçlarının Manisaspor ile oynayacakları karşılaşma olduğunu belirtti.

Hekimoğlu “Yeni bir kadro, 17 transfer, otomatikmen bir uyum süreci. Bir teknik Direktör değişikliği oldu. Osman Hocanın gelmesiyle takımda bazı dengeler değişmeye başladı. Son 5 maçımızı kazandık. İyi gidiyoruz. Tabi çok uzun soluklu bir mücadele bu. Önümüzde Kayserispor kupa maçımız var. Bizim hedefimiz kupa değil, kendimizi yanıltmayalım. Bizim hedefimiz lig. 1. Lige çıkmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Perşembe Kayseri’den sonra Pazar günü çok iddialı ve çok zor bir maçımız olacak. Asıl hedefimiz bizim Manisa deplasmanı olacak ama Kayseri’de iyi bir netice alıp kupayı geçmek tabi ki isteriz. Ama kendimizi yanıltmayalım. Nihayetinde bir süper lig takımı ile oynayacağız. Bu maçta bizde çok ciddi rotasyon yapacağız. Eminin rakibimizde yapacaktır. Kayseri maçının güzel bir maç olmasını diliyorum. İnşallah tur atlayan taraf biz oluruz, bu bizi mutlu eder. Çok kolay bir şey değil. Rakibimize saygı duyuyoruz, çok iyi bir takım. İnşallah en iyi netice ile geçeriz. Asıl devamında Manisa’da Manisa maçımız var. O maç çok zor olacak. Çünkü Manisaspor çok iyi ve güçlü bir takım, çok iyi yatırım yapmış bir takım. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Hocamız tedbir alacaktır, inşallah iyi bir netice ile döneriz. “ ifadelerini kullandı.

Kupada sona gitme şanslarının olmadığını belirten Hekimoğlu “Burada bizim sona gitme şansımız yok. Açık konuşmak lazım, bizim kupayı alacak halimiz yok. O yüzden eleneceksek iyi bir takıma elenelim. Ben isterdim ki, Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş’tan birine elenelim isterdim. Onlarla oynamak daha keyifli olurdu ama Kayserispor’da çok kıymetli bir rakibimiz. Güzel olacak. Hiç oynamamış 1-2 oyuncumuz oynayacak. Çok forma şansı bulamayan arkadaşlar için iyi bir şans olacak bu maç. Rakip de bunu yapacaktır muhtemelen. Onalar da ligde çok zor, sıkıntılı süreçleri var. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Sonuçta biz sahaya çıkacak kadromuzla tur atlamak istiyoruz. İnşallah nasip olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler