Hekimoğlu Trabzon 1. Lig göz kırpıyor

Hekimoğlu Trabzon aldığı başarılı sonuçlarla 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hekimoğlu Trabzon 1. Lig göz kırpıyor

Haber61 – Spor Servisi – TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Trabzon Temsilcisi Hekimoğlu Trabzon FK aldığı başarılı sonuçlarla TFF 1. Lige çıkma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Celil Hekimoğlu başkanlığında oluşturulan işinin ehli bir ekiple yola çıkan Hekimoğlu Trabzon, TFF 3. Lig’den yükseldiği TFF 2. Lig’deki ilk yılında başarılı bir performans sergiliyor.

TÜRKİYE’DEKİ ÖRNEK TESİS

Hekimoğlu Trabzon FK, tesisleşme anlamında da yapılan başarılı çalışma ile Türkiye’deki örnek spor tesislerinden birine sahip oldu.

Hekimoğlu Trabzon 1. Lig göz kırpıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden 30 yıllığına kiralanan 32 dönüm arazi üzerine yaklaşık olarak 10 Milyon TL’lik yatırımla yapılan tesis hizmete alındı. Tesiste, standartları emsallerine göre çok yüksek malzemelerle yapılan 2 sentetik ve sürekli gözetim altında tutulan 1 çim saha, spor salonları, hobi alanları, dinlenme ve okuma salonları, sauna ve şok havuzu barındıran 2 ana bina, Türk Futbolunun mabedi olarak anılan Ziya Bey sahasının birebir örneği bir 3. bina yer alıyor. Ayrıca, tesis sporcuların velilerinin rahatı da düşünülerek tasarlanırken, bulunduğu alanın dokusunu korumak amacıyla yüzlerce ağaç dikildi.

Hekimoğlu Trabzon 1. Lig göz kırpıyor

TFF 1. LİGE GÖZ KIRPIYOR

TFF 2. Lig’de 28. Hafta geride kalırken Hekimoğlu Trabzon FK aldığı başarılı sonuçlarla TFF 1. Lige göz kırpıyor. 

28 maçta 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Hekimoğlu Trabzon 55 puanla ligde 3. sırada yer alıyor. 2, 3, 4 ve 5. sıradaki takımların TFF 1. Lig’e çıkmak adıma Play-off oynayacağı ligde Hekimoğlu Trabzon önemli bir avantajı elinde bulunduruyor. 

Hekimoğlu Trabzon 1. Lig göz kırpıyor

SON 5 MAÇTA YENİLMEDİ

Ligde oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen Hekimoğlu Trabzon FK bu maçlarda sadece 1 beraberlik elde etti. 28. Haftada deplasmanda oynadığı Şanlıurfaspor’u 7-2’lik skorla geçen Hekimoğlu Trabzon FK, 22. haftada Kırklarelispor ile oynanacak olan ancak kar yağışı nedeniyle ertelenen maçı da 2-0 kazanarak ligdeki yerini sağlamlaştırdı.

Hekimoğlu Trabzon 1. Lig göz kırpıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor