Hekimoğlu tabanın sesi olacak!

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu seçim ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.    Efsane futbolcularla Profesyonel Futbolcular Derneği'nde, amatör kulüp temsilcileriyle ASKF'da buluşan Hekimoğlu, antrenörlerle TÜFAD Trabzon Şubesi'nde hakemler ve g

Hekimoğlu tabanın sesi olacak!
Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu seçim ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. 
 
Efsane futbolcularla Profesyonel Futbolcular Derneği'nde, amatör kulüp temsilcileriyle ASKF'da buluşan Hekimoğlu, antrenörlerle TÜFAD Trabzon Şubesi'nde hakemler ve gözlemcilerle de Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği'nde bir araya gelerek, "Öncelikle tabanın sesi olmaya özen göstereceğiz" dedi.
 
TÜFAD ziyaretinde Celil Hekimoğlu’nu Trabzon Şube Başkanı Hayrettin Tekelioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teknik adam karşıladı. Başkan adayı Celil Hekimoğlu projeleri hakkında teknik adamlara bilgiler aktardı. Kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Hekimoğlu, "Bizim amacımız pahalı transferler yapmak değil. Trabzon’un ruhunu yansıtan bir oluşum, bir takım oluşturmak. TÜFAD’ın onursal üyesiyim. Biz buralardan yetiştik. Yavuz Selim Sahası'nda maç izleyerek büyüdük. Amatör futbola bugüne kadar desteklerimizi sürdürdük, bundan böyle de sürdürmeye devam edeceğiz. Göreve seçildiğimizde Akyazı Stadyumu'nda TÜFAD Trabzon Şubesi'ne bir yer tahsis edeceğimizin de bilinmesini istiyoruz" diye konuştu. Hekimoğlu ve ekibinin kendilerini ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Hayri Tekelioğlu ise teknik adamların Trabzon’da zor şartlarda görev yaptıklarını belirterek, "TÜFAD olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde en iyiyi bulmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
 
20151114aw577226_01.jpg
 
EFSANEDEN HAKEMLERE NASİHAT
 
Celil Hekimoğlu'nun daha sonraki durağı Trabzon Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği oldu. Burada da şube başkanı İsmail Köse ve hakemlerle görüşen Hekimoğlu, tesis anlamında eksikleri bulunduğunu dile getiren yönetime de Akyazı Stadyumu'nda lokal sözü verdi. Hekimoğlu ayrıca Trabzon futbolunun temel taşlarından olan Yavuz Selim Sahası'ndan birçok genç yeteneğin çıktığını belirterek, "Yüksek para harcanarak yapılan transferlerin yerine, yine bu sahadan geleceğin yeteneklerini keşfetmek adına bir dizi projelerimiz olacak" görüşünü vurguladı.
 
Celil Hekimoğlu'nun ekibinde yer alan Trabzonspor efsanesi Ali Kemal Denizci ise genç hakemlere nasihatte bulunarak, "Maçları yönetirken katı olmayın. Futbolculara daha yapıcı, daha güler yüzlü davranın ve onların saygısını kazanın" ifadesini kullandı.
 
20151114aw577226_02.jpg
 
20151114aw577226_03.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler