Hekimoğlu Boks Federasyonu başkanlığına aday

Boks Federasyon başkanlığına Trabzonlu aday

Hekimoğlu Boks Federasyonu başkanlığına aday
Boks Federasyonunun 22 Ekim 2016' da yapılacak seçimlerinde Trabzonlu işadamı Suat Hekimoğlu başkanlığa aday oldu.

Boksta değişim, birlik ve beraberlik sloganıyla Federasyon başkanlığına aday olmaya hazırlanan Hekimoğlu çalışmalara başladı.

Suat Hekimoğlu bu hafta içerisinde başkanlık adaylığını düzenleyeceği basın toplantısıyla resmileştirecek.

Haber61'e açıklamalarda bulunan Hekimoğlu Türk boksunun iki Olimpiyat geçirdiğini belirterek, bu organizasyonların içinde Türkiye'nin en ufak bir başarısının bulunmadığını ifade etti.

Hekimoğlu, "Uluslararası arenada çok kötü bir durumdayız. Dolayısıyla artık bu işi bizim gibi genç ve dinamik insanların yapması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Boks sporunu seven herkes ile Türkiye Boks Federasyonu'nu yöneteceklerini ifade eden Suat Hekimoğlu, "hedefimiz yapılacak olan seçimlerden alnımızın akıyla çıkarak Boks sporsunda özlenen başarıları tekrar ülkemize yaşatmak. Bu amaçla bu göreve talip olduk. Bütün boks camiasının desteğini bekliyoruz. Geriye bakmayacağız.Türk boksunu bir adım daha öne taşımak için her türlü fedekarlığı yapacağız. Camianın fikrini alacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan Türkiye Boks Federasyon Başkanlığına adaylığını açıklayan Suat Hekimoğlu seçim çalışmalarını sürdürmek üzere İstanbul'da bir dizi temaslarda bulunacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor