"Hedefimize ulaşacağız"

TFF 2. Lig 4. Grup ekiplerinden Trabzon Karadenizspor'un Kulüp Başkanı Fikret Yavuz, klasman grubunda hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. Yavuz, yaptığı açıklamada, Trabzon Karadenizspor olarak, Trabzonspor ve Trabzo

"Hedefimize ulaşacağız"

TFF 2. Lig 4. Grup ekiplerinden Trabzon Karadenizspor'un Kulüp Başkanı Fikret Yavuz, klasman grubunda hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Yavuz, yaptığı açıklamada, Trabzon Karadenizspor olarak, Trabzonspor ve Trabzon futboluyla ilgili üstlendikleri misyon gereği, son derece titiz bir çalışma gösterdiklerini vurguladı.

Bu hassasiyeti sadece sahaya değil saha dışına da taşıdıklarını kaydeden Yavuz, şöyle devam etti:
''Bu sorumluluğumuz gereği, aldığımız sonuçlardan çok bünyemizde bulunan oyuncuların gösterdikleri gelişim seviyesi değerlendirilmelidir. Bu doğrultuda yeni kurulan bir ekip olmamıza rağmen olumlu adımlar attığımızı söyleyebiliriz. Elbette bunu yaparken yarışmayı da göz ardı edemeyiz. Klasman grubunda mücadele edecek olan ekibimizin burada başarılı olarak hedeflerine ulaşması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor