“Hedefimiz Trabzonspor”

“Süper Lig'de iki maç oynadım” Futbola küçük yaşlarda amatör olarak başladığını belirten Emre, “İlerleyen dönemlerde Akçaabat Sebatspor altyapısına katıldım. Burada geçen süre sonunda o dönem Süper Lig'de mücadele eden A takım kadrosuna alındım. İki maçta

“Hedefimiz Trabzonspor”

“Süper Lig'de iki maç oynadım”

Futbola küçük yaşlarda amatör olarak başladığını belirten Emre, “İlerleyen dönemlerde Akçaabat Sebatspor altyapısına katıldım. Burada geçen süre sonunda o dönem Süper Lig'de mücadele eden A takım kadrosuna alındım. İki maçta forma giydim. Sonrasında takımın küme düşmesiyle birlikte Değinmenderespor'a geçtim. Oradan da Trabzon Karadenizspor'a transfer oldum” dedi.

“Forvet arkasında oynamayı seviyorum”

Görev verilmesi halinde her mevkide oynayabileceğini dile getiren Emre, şöyle devam etti; “Ben ilk zamanlar hep orta sahanın sağında görev yapıyordum. Bazı dönemler forvet arkası oynadım. En çok bu bölgede oynamayı seviyorum. Ama önemli olan hocamızın kararı”

“Hedefimiz Trabzonspor”
Trabzonspor'un ara takım uygulamasının çok yararlı olduğunu sözlerine ekleyen Emre, “Özellikle Trabzonlu oyuncular için çok önemli bir fırsat kapısı açıldı. Artık genç futbolcular hedeflerine daha gerçekçi bir yoldan ilerleyebilecekler. Takımımızın potansiyeli de çok iyi. Hepimizin amacı Trabzonspor A takımına yükselmek. Ama bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Öncelikle fiziğimizin yerinde olması lazım. Günümüz futboluna baktığımızda fizik gücün ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Sonrasında kafa olarak iyi hazırlanmak, şımarmamak, işin ciddiyetini elden bırakmamak gerekiyor. Oranın değerini de bilmek lazım. Her şey bir yana Süper Lig'de top oynamak çok daha kolay. Herkesin ne yaptığı belli. Ama alt liglerde öyle değil. Bazen topu göremiyoruz. Sürekli ileri geri vuruluyor” diye konuştu.

“Eğitim gerekli”
Trabzonlu oyuncuların en büyük sorunun üst ligleri kaldıramamak olduğunu ifade eden Emre, “Bunun birçok örneği var. A takıma çıkıp parlayan oyuncular aradan 1 yıl geçtikten sonra kayboluyor. Bu biraz da eğitimle ilgili bir durum. Eğitim daha iyi olsa bu sorun azalır. Ama özellikle Trabzonlu oyuncularda bu sorun daha çok görülüyor” yorumunu yaptı.

“Takımda arkadaşlık üst seviyede”
Klasman Grubu'nda oynadıkları iki maçı da kazandıklarını hatırlatan Emre, şöyle devam etti; “Aslına bakarsanız keşke yükselme grubuna kalabilseydik diye düşünüyorum. Sezon öncesi yeni bir oyuncu kadrosu kuruldu. Birlikte bir çalışma yapamadığımız için ligde çok kötü bir performans sergiledik. Toparlandıktan sonra ise iş işten geçmişti. Ama şimdi Antalya'da iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Aramıza kaliteli oyuncular katıldı. Herkes birbirine karşı saygılı. Bu oyunumuza ve aldığımız sonuçlara yansıdı”

“Hedef Bank Asya”
Çankırı Belediyesi'yle hafta sonu zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Emre, “Rakibimiz grupta bizim 1 puan önümüzde liderlik koltuğunda oturuyor. Çankırı ile daha önce oynadığımız iki maçı da kazanmıştık. Bu hafta da iyi bir oyun sonrası yine galip gelmek istiyoruz. Kendi sahamızda çok iyi oynuyoruz. Bu maçı alıp sezon sonuna kadar zirvede kalmak amacındayız. Sonrasında hedefimiz Bank Asya Ligi'ne çıkmak olacak” açıklamasında bulundu.

“Trabzonspor'u gururla izledik”
Trabzonspor A takımını gururla takip ettiklerini dile getiren Emre, “Özellikle son oynanan Fenerbahçe maçında çok iyi bir futbol oynadık. Tek üzüldüğümüz nokta böyle bir oyun sonrası galip gelememek oldu. Ama biz böyle oynadığımız takdirde her zaman kazanma olasılığımız yüksek. Artık benim şampiyonluk beklentim iyice yükseldi” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor