Hedefimiz klasman grubu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahalarında Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, hedeflerinin klasman grubunda lider olmak olduğunu söyledi.Bülbül, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Çorumspor'a farklı

Hedefimiz klasman grubu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahalarında Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, hedeflerinin klasman grubunda lider olmak olduğunu söyledi.

Bülbül, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Çorumspor'a farklı bir şekilde yenildikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, ''Önümüzde Yimpaş Yozgatspor maçı var. Seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz'' dedi.

Sezon başındaki hedeflerinin yükselme grubu olduğunu belirten Bülbül, ''Maalesef bu hedefimize ulaşamadık ama her şeyin sonu değil. Bunda sonraki hedefimiz klasman grubunda lider olmak, bunun için mücadele edeceğiz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor